DANFOSS

Gå til hjemmeside
OPGAVE
  • Konference
KOMPETENCER
  • Eventmanagement
  • Eventrådgivning
BRANCHE
  • Industri og forskning
ÅR

2016

International konference

Formål: Danfoss Power Solutions samlede deres internationale kunder til halvandet døgns konference og produktlanceringer på virksomhedens hovedsæde i Nordborg på Als.

For Rethink Event bestod opgaven i at eventdesigne konferencen og at udvikle et kreativ og engagerende program, som tilgodeså udstillernes behov og gav sikkerhed for, at al praktik omkring logistik gik gnidningsløst med stor hensyntagen til de mange forskellige nationaliteter.

Løsning: Vi ønskede at underbygge den rå produktionshal og valgte derfor at beklæde industriplasttønder med en bæredygtig folie og bruge dem som et gennemgående element. Eftersom lokationen var en af Danfoss’ egne produktionshaller, krævede det en kreativ løsning at skabe flere rum i ét til de faglige produktlanceringer, som skulle afvikles på samme tid. Valget af hvisketolke løste den udfordring og gjorde det muligt at holde deltagerne samlet.

Aftenens middag blev holdt på Sønderborg Slot, som gav deltagerne en autentisk oplevelse af, at Danfoss’ hovedsæde ligger i Sønderjylland, som rummer så meget historie.

Resultat: Virksomhedens faglige formidling blev underbygget af rammerne og havde en gennemgående rød tråd i hele arrangementet. Deltagerne meldte efterfølgende tiltage, at det havde været en inspirerende konference, som de gerne ville deltage i igen. Vi lykkedes med at skabe en sammenhæng mellem arrangementets formål og virksomhedens brand.