No Zebra

Gå til hjemmeside
OPGAVE
  • Konference
KOMPETENCER
  • Eventmanagement
  • Eventrådgivning
BRANCHE
    • Digitalt bureau
ÅR

2017

Power Day med positiv deltagerrespons

Formål: No Zebra stod foran at skulle afholde en eCommerce Power Day – en  konference med 200 deltagere, hvis omdrejningspunkt var formidling af trends, spændende cases og ny viden inden for e-handel.

Løsning: Med udgangspunkt i indholdet af konferencen hjalp Rethink Event med at finde det helt rigtige venue og skabe det optimale rum. Valget faldt på DGI-Huset i Aarhus, som med sin centrale beliggenhed, anderledes omgivelser og vide muligheder skabte rammerne for en rigtig Power Day. Lokalets udformning gør en stor forskel, når der afholdes konferencer. Kan rammerne underbygge budskabet, løfter det indlæringsevnen – hvilket højner oplevelsen for deltagerne. DGI-Husets køkken leverede en mini streetfoodfrokost med fantastiske retter fra forskellige lande.

Resultat: Samarbejdet med kunden og venue resulterede i meget positive tilbagemeldinger fra konferencedeltagerne. Maden og den anderledes venue fik meget ros, men særligt indholdet og sammensætningen gjorde, at mange har tilkendegivet, at de gerne vil deltage i No Zebras eCommerce Power Days i fremtiden.