Events

Skab den
uforglemmelige
event

Eventplanlægning

Med 25 års erfaring i at udvikle virksomhedsevents er Rethink Event den sikre partner til dit næste arrangement.

Vores ekspertise er events med et bæredygtigt tilsnit. CO2-venlig mad, pynt og rekvisitter i genanvendelige materialer og samarbejder med leverandører, der matcher et bæredygtigt værdisæt, er vores førstevalg. Du bestemmer naturligvis, om der skal gøres et nummer ud af de bæredygtige tiltag i din event, eller de ’bare’ skal indgå naturligt.

En god eventplanlægger tænker ikke kun på arrangementets succes. Lige så vigtigt er det, hvad arrangementet efterlader.

Rethink Event kan efter ønske bidrage med:

Eventdesign

Logistik og planlægning fra A til Z

Et stort netværk inden for forplejning, underholdning og faglige oplægsholdere.

Med Rethink Event som samarbejdspartner

 

Vi arbejder ud fra dogmet – vi skaber overskud. Det betyder i praksis, at vi, lige fra første kontakt og frem til evaluering, arbejder sammen med jer og alle involverede parter for at træffe de mest optimale beslutninger for, at arrangementet bliver en succes på alle parametre. Vores fokus står knivskarpt på, at deltagerne får mest muligt udbytte af den tid, som de investerer i arrangementet. For at sikre dette er vores leverandører og samarbejdspartnere vigtige medspillere, og vi vælger dem med omhu. Deres kvalitet og professionalisme skal bidrage til den fuldendte oplevelse. I skal have fuldt udbytte af vores mangeårige erfaringer og store netværk.

Vi fungerer som jeres rådgiver og projektleder gennem hele forløbet, så der til hver en tid er fuldt overblik over de store linjer. Det giver overskud til at have øje for de små detaljer – det er dem, som gør forskellen. Vores indgående kendskab til branchen, herunder diverse tilladelser og godkendelser,vil naturligvis ligge til grund for anbefalinger og beslutninger.

Vores fornemste opgave er at navigere jer godt igennem hele processen, så I på selve dagen kan deltage på lige fod med jeres kollegaer og høste deres anerkendelse for en veludført planlægningsfase. Og efterfølgende mærke den forskel, arrangementet har gjort for hver enkel af deltagerne.

Kontakt

Rethink Event

+45 27 12 61 39
info@rethinkevent.dk

CVR-NR: 35124616

Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C