“En af de vigtigste ting for os er, at tingene skal være omsættelige. Det skal være noget, som skal fungere i praksis, for det skaber motivation og lyst til at gøre mere. For os handler det om at få skabt en bevægelse baseret på ting, man selv deltager i. Vi kigger på det nære og vil være med til at ændre folks adfærd og syn på bæredygtighedens muligheder.”

Sofie Randel

CEO & Founder

Rethink Event er for dig, der ønsker at implementere bæredygtige, målbare og konkrete løsninger.

Fremtidens kunder vil have bæredygtige oplevelser – det opfatter de nemlig som omsorg. Og fremtidens medarbejdere vil være stolte af deres arbejdsplads. Det opstår automatisk, når arbejdspladser tager deres sociale og klimamæssige ansvar alvorligt.

Bæredygtighed handler også om at skabe relationer og forståelse for andre. Indgyde tillid og skabe den inspiration, der spreder ringe i vandet. Alt det, der tilsammen er grobunden for at udvikle løsninger, som bidrager til et bedre i morgen for os alle.

Hos Rethink Event bliver bæredygtighed taget ned på et praktisk og konkret plan. Vi lægger nemlig stor vægt på, at vores rådgivning fører til målbare og omsættelige løsninger. For det er, når vi kan mærke, at vi gør en forskel i hverdagen og begynder at forstå, at selv simple ting kan hjælpe på den lange bane, at det giver den bedst mulige effekt.

Når alt kommer til alt, handler det om at give mennesket mulighed for at bidrage til fællesskabet – det skaber et bedre i morgen og bæredygtige forretningsmodeller. Vi skal være ambitiøse og målrettede – startende med din egen adfærd.

Sofie gav danske musikere klima-opsang til stort prisshow: 'Kan I ikke finde på noget bedre?'

Sofie Randel modtog på vegne af Resource Warriors – hendes frivillige på ressourceholdet på NorthSide Festival – prisen for årets frivillige ved DMA 2019

Kontakt

Rethink Event

+45 27 12 61 39
info@rethinkevent.dk

CVR-NR: 35124616

Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C