Rethink Event inviterer til Bæredygtige Bryllupper søndag d. 04. oktober i Økologiens Have – et af Danmarks smukkeste venues.

Bæredygtige Bryllupper er et arrangement, som giver jer masser af inspiration til, hvordan I kan gøre jeres bryllup mere bæredygtigt. Vi har nøje udvalgt en vifte af aktører, så der bliver oplevelser for brudeparret og de særlige gæster, som skal med til den store dag.

Preloveddresses præsenterer flotte secondhand brudekjoler, Sofie fra Rethink Event giver gode råd til bryllupsplanlægning, Sane Beauty giver eksempler på skønhedsbehandlinger, Isabella viser hvordan en brudesuite kan se ud og Ø-rangeriet giver jer i samarbejde med By-Bit og Diederich Lys inspiration til bordopdækning. Blot for at nævne nogle af vores aktører.

Bæredygtige Bryllupper er en farverig og inspirerende dag for brudepar, bestman, venner, søskende og forældre i smukke opgivelser. Omdrejningspunktet er at inspirere jer til, hvordan I får sammensat den store dag præcis, som I ønsker – og bidrage til et bedre i morgen.

Arrangementet gennemføres ved min. 50 deltagere og max. 160 deltagere. Vi sørger naturligvis for at følge myndighedernes anbefalinger og krav ift. Covid-19.

Spørgsmål
Kontakt venligst Sofie Randel på 22 50 77 42

Tidsplan

Kl. 14.00
Ankomst til Haven
Kl. 14.10
Workshops, inspirationer og rundvisning i Haven
Kl. 17.00 – 17.30
Modeshow
Kl. 17.30 – 21:30
2 rettes middag i Ørangeriet, underholdning og musik

Pris

Kr. 575,- pr. pers.
Inkl. 50 kr. i adgang til Økologiens Have, workshops og 2 rettes middag
(Drikkevarer kan tilkøbes) 

Aktører
Preloveddresses.dk
Restaurant Himmel og Hav
Isabella
Diederich Lys
By Bit
Jonas Visuals
Sane Beauty

Flere aktører kommer løbende 

Tilmelding
Via mail til:
maria@rethinkevent.dk