Rethink Event inviterer til Bæredygtige Bryllupper søndag d. 04. oktober i Økologiens Have – et af Danmarks smukkeste venues.

Bæredygtige Bryllupper er et arrangement, som giver jer masser af inspiration til, hvordan I kan gøre jeres bryllup mere bæredygtigt. Vi har nøje udvalgt en vifte af aktører, så der bliver oplevelser for brudeparret og de særlige gæster, som skal med til den store dag.

Preloveddresses præsenterer flotte secondhand brudekjoler, Anna fra Pift giver gode råd til bryllupsplanlægning, et bud fra Isabella på hvordan en brudesuite kan se ud og Ørangeriet giver jer i samarbejde med By-Bit inspiration til bordopdækning. Blot for at nævne nogle af vores aktører.

Bæredygtige Bryllupper er en farverig og inspirerende dag for brudepar, bestman, venner, søskende og forældre i smukke opgivelser. Omdrejningspunktet er at inspirere jer til, hvordan I får sammensat den store dag præcis, som I ønsker – og bidrage til et bedre i morgen.

Arrangementet gennemføres ved min. 50 deltagere og max. 160 deltagere. Vi sørger naturligvis for at følge myndighedernes anbefalinger og krav ift. Covid-19.

Tilkøb
Ønsker I at afrunde dagen med en lækker 3-retters middag i Ørangeriet, kan I bestille bord på kontakt@himmeloghav.bio

Spørgsmål
Kontakt venligst Sofie Randel på 22 50 77 42

Tidsplan

Kl. 14.00
Ankomst til Haven
Kl. 14.15
Modeshow
Kl. 14.45 – 17.30
Workshops, inspirationer og rundvisning i Haven

Pris

kr. 375,- pr. pers.
Inkl. adgang til
Økologiens Have

Tilmelding
Via mail til:
maria@rethinkevent.dk