BankInvest

Gå til hjemmeside
OPGAVE
  • Dagsevent
KOMPETENCER
  • Eventmanagement
  • Eventrådgivning
BRANCHE
  • Finans
ÅR

2017

Ledsagerarrangement og middag

I april 2017, afholdte BankInvest deres årlige direktørseminar samt ledsagerarrangement i Aarhus. Eftersom Aarhus var udnævnt kulturby arrangerede Rethink Event en oplevelsesrig dag for ledsagere, og en anderledes aften med særåbning af Aros kunstmuseum.

Formål: At give ledsagere en fælles oplevelse, som styrker de sociale relationer. At skabe en oplevelse, som sent glemmes samt en oplevelse af Aarhus Kulturhovedstad 2017.

Løsning: Aarhus 2017 dannede rammen for dagens arrangement. Her blev traditionelle seværdigheder blandet med historie, kultur, gastronomi og  unikke aarhusianske musikere. En god og inspirerende dag, hvor der både var overraskelser, særlige behind-the-scene- oplevelser og tid til hygge over en lækker frokost.

Aftenarrangementet startede med velkomstdrink i ARoS Your Rainbow Panorama efterfulgt af en skøn middag i ARoS Food Hall. Aftenens overraskelsesmoment var en intimkoncert leveret af den Peter AG.

Resultat: At skabe en unik oplevelse som skubber til forventninger og skaber minder,  som sjældent glemmes.

“I foråret 2017 inviterede vi et kvalitetsbevidst publikum inklusive deres ægtefæller til et arrangement i Aarhus efter i en årrække at have afviklet tilsvarende arrangementer i København (tæt på vores kontor).

Takket være sin veludviklede sans for på kort tid at afdække vores behov, sit stærke netværk og ikke mindst sin evne til at tilføje ’krydderi’ i form af elementer, der på en positiv måde overraskede vores gæster, var Sofie Randel stærkt medvirkende til, at både vores gæster og vi fik en rigtig god oplevelse.

Vi kan varmt anbefale Sofie som partner til lignende aktiviteter.”

Sanne FredenslundKundedirektør, BankInvest