Beumer Group

Gå til hjemmeside
OPGAVE
  • Familiedag
KOMPETENCER
  • Eventmanagement
  • Eventrådgivning
BRANCHE
  • International produktion af distributions teknologi
ÅR

2017

Beumer Group Family Day

850 medarbejdere og deres familier gjorde Beumer Groups’ Family Day til en dag med masser af gode oplevelser sammen og en uformel oplevelse af arbejdspladsen.

Formål: At skabe en hyggelig og sjov dag, med fokus på den gode oplevelse for alle aldersgrupper samt at styrke relationer mellem medarbejdere og deres afdelinger.

Løsning: Rethink Event arrangerede i tæt samarbejde med Beumer Group en familiedag med alt hvad der tilhører af aktiviteter, mad og god underholdning. Rammerne for eventen skulle være uformel og det var vigtigt at have aktiviteter for hele familien. For de mindste var der bl.a hoppeborg og Violas Værksted, mega fodboldbord til de unge, intimkoncert med Rasmus Walter og meget mere. Det kræver et stort koordineringsarbejde at afholde sådanne arrangementer på virksomhedens egen lokalitet, at udnytte omgivelserne på den rigtige måde og skabe nogle gode omgivelser for deltagerne.

Resultat: Beumer Group fik overraskende mange tilmeldinger – faktisk 350 flere end de havde håbet på. Det viste dem, at de havde valgt det rigtige set up og deres medarbejdere gerne vil deltage i sådanne arrangementer. Efterfølgende har de fået mange rigtige gode tilbagemeldinger for en velorganiseret Family Day, hvor vejret endda var godt.