International konference

Danfoss Power Solutions samlede deres internationale kunder til 1,5 døgns konference og produktslanceringer på deres hovedsæde i Nordborg på Als. 

Formål: For Rethink Event bestod opgaven i at eventdesigne konferencen samt udvikle et kreativ og engagerende program, som tilgodeså udstillerne behov, sikrede at budskaberne kom frem til deltagerne samt at al praktik omkring logistik gik gnidningsløst med stor hensynstagen til de mange forskellige nationaliteter.

Løsning: Vi ønskede at underbygge den rå produktionshal og valgte derfor at beklæde instriplasttønder med en bæredygtig folie og bruge dem som et gennemgående element. Eftersom at lokationen var et af Danfoss’ egne produktionshaller, krævede det en kreativ løsning at skabe flere rum i ét til de faglige produktlanceringer, som skulle afvikles på samme tid. Valget af hvisketolke løste den udfordring og gjorde det muligt at holde deltagerne samlet. 

Aftenens middag blev holdt på Sønderborg Slot, som gav deltagerne en autentisk oplevelse af, at Danfoss’ hovedsæde ligger i Sønderjylland, som rummer så meget historie.

Resultat: Virksomhedens faglige formidling blev underbygget af rammerne og havde en gennemgående rød tråd i hele arrangementet. Deltagerne meldte efterfølgende tiltage, at det havde været en inspirerende konference, som de gerne ville deltage i igen. Vi lykkedes med at skabe en sammenhæng mellem arrangementets formål og virksomhedens brand.

Kunde
Danfoss
År

2016

Kompetencer
Opgave
Konference
Branche
Industri og forskning
Website