eCommerce Power Day

No Zebra eCommerce Power Day konference med 200 deltagere 

Formål: Udarbejdelse af en konference, med omdrejningspunkt i formidlingen af trends, spændende cases og ny viden inden for e-handel samt helt konkrete take-aways inden for den digitale verden.

Løsning: Med udgangspunkt i indholdet af konferencen hjalp Rethink Event med at finde det helt rigtige venue og skabe det rigtige rum. Valget faldt på DGI-Huset i Aarhus, som med sin centrale beliggenhed, anderledes omgivelser og muligheder skabte rammerne for en rigtig Power Day. Lokalets udformning gør en stor forskel når der afholdes konferencer. Kan rammerne underbygge budskabet løfter det indlæringsevnen, hvilket løfter oplevelsen for deltagerne. DGI-Husets køkken leverede en mini street food frokost, fantastiske retter fra forskellige lande.

Resultat: Samarbejdet med kunden og venue resulterede i meget positive tilbagemeldinger fra konferencedeltagerne. Maden og den anderledes venue fik meget ros, men særligt indholdet og sammensætningen gjorde, at mange har tilkendegivet, at de gerne vil deltage i No Zebras eCommerce Power Days i fremtiden.

Kunde
No Zebra
År

2017

Kompetencer
Opgave
Konference
Branche
  • Digitalt bureau
Website

Da vi skulle til at planlægge en ny stor e-handelskonference for +200 mennesker, valgte vi at tage Rethink Event med som eventpartner helt fra starten. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Deres store erfaring, professionelle og strukturerede tilgang samt imødekommende og søde personligheder har i gennem hele forløbet været værdifuldt ift. at skabe en gennemført konference med øje for detaljen, hvor alting klappede, og deltagerne var begejstrede.

Rethink Event har ydermere et stort netværk af leverandører, som de kan trække på og lynhurtigt indhente tilbud fra, hvilket gør nye ideer eller uforudsete hændelser hurtige at håndtere. Vi kan alt i alt varmt anbefale Rethink Event, uanset hvilket arrangement I skal holde.

Andreas G. JensbyCommunications and Marketing Manager, No Zebra