No Zebra

Gå til hjemmeside
OPGAVE
  • Konference
KOMPETENCER
  • Eventmanagement
  • Eventrådgivning
BRANCHE
    • Digitalt bureau
ÅR

2017

eCommerce Power Day

No Zebra eCommerce Power Day konference med 200 deltagere.

Formål: Udarbejdelse af en konference, med omdrejningspunkt i formidlingen af trends, spændende cases og ny viden inden for e-handel samt helt konkrete take-aways inden for den digitale verden.

Løsning: Med udgangspunkt i indholdet af konferencen hjalp Rethink Event med at finde det helt rigtige venue og skabe det rigtige rum. Valget faldt på DGI-Huset i Aarhus, som med sin centrale beliggenhed, anderledes omgivelser og muligheder skabte rammerne for en rigtig Power Day. Lokalets udformning gør en stor forskel når der afholdes konferencer. Kan rammerne underbygge budskabet løfter det indlæringsevnen, hvilket løfter oplevelsen for deltagerne. DGI-Husets køkken leverede en mini streetfood frokost, med fantastiske retter fra forskellige lande.

Resultat: Samarbejdet med kunden og venue resulterede i meget positive tilbagemeldinger fra konferencedeltagerne. Maden og den anderledes venue fik meget ros, men særligt indholdet og sammensætningen gjorde, at mange har tilkendegivet, at de gerne vil deltage i No Zebras eCommerce Power Days i fremtiden.