“En af de vigtigste ting for os er, at tingene skal være omsættelige. Det skal være noget, som skal fungere i praksis, for det skaber motivation og lyst til at gøre mere. For os handler det om at få skabt en bevægelse baseret på ting, man selv deltager i. Vi kigger på det nære og vil være med til at ændre folks adfærd og syn på bæredygtighedens muligheder.”

Sofie Randel

CEO & Founder

Rethink Event er for dig, der ønsker at implementere bæredygtige, målbare og konkrete løsninger.

Fremtidens kunder vil have bæredygtige oplevelser – det opfatter de nemlig som omsorg. Og fremtidens medarbejdere vil være stolte af deres arbejdsplads. Det opstår automatisk, når arbejdspladser tager deres sociale og klimamæssige ansvar alvorligt.

Bæredygtighed handler også om at skabe relationer og forståelse for andre. Indgyde tillid og skabe den inspiration, der spreder ringe i vandet. Alt det, der tilsammen er grobunden for at udvikle løsninger, som bidrager til et bedre i morgen for os alle.

Hos Rethink Event bliver bæredygtighed taget ned på et praktisk og konkret plan. Vi lægger nemlig stor vægt på, at vores rådgivning fører til målbare og omsættelige løsninger. For det er, når vi kan mærke, at vi gør en forskel i hverdagen og begynder at forstå, at selv simple ting kan hjælpe på den lange bane, at det giver den bedst mulige effekt.

Når alt kommer til alt, handler det om at give mennesket mulighed for at bidrage til fællesskabet – det skaber et bedre i morgen og bæredygtige forretningsmodeller. Vi skal være ambitiøse og målrettede – startende med din egen adfærd.

Sofie gav danske musikere klima-opsang til stort prisshow: 'Kan I ikke finde på noget bedre?'

Sofie Randel modtog på vegne af Resource Warriors – hendes frivillige på ressourceholdet på NorthSide Festival – prisen for årets frivillige ved DMA 2019

Med Rethink Event som samarbejdspartner

Vi arbejder ud fra dogmet – vi skaber overskud. Det betyder i praksis, at vi, lige fra første kontakt og frem til evaluering, arbejder sammen med jer og alle involverede parter for at træffe de mest optimale beslutninger for, at arrangementet bliver en succes på alle parametre. Vores fokus står knivskarpt på, at deltagerne får mest muligt udbytte af den tid, som de investerer i arrangementet. For at sikre dette er vores leverandører og samarbejdspartnere vigtige medspillere, og vi vælger dem med omhu. Deres kvalitet og professionalisme skal bidrage til den fuldendte oplevelse. I skal have fuldt udbytte af vores mangeårige erfaringer og store netværk.

Vi fungerer som jeres rådgiver og projektleder gennem hele forløbet, så der til hver en tid er fuldt overblik over de store linjer. Det giver overskud til at have øje for de små detaljer – det er dem, som gør forskellen. Vores indgående kendskab til branchen, herunder diverse tilladelser og godkendelser,vil naturligvis ligge til grund for anbefalinger og beslutninger.

Vores fornemste opgave er at navigere jer godt igennem hele processen, så I på selve dagen kan deltage på lige fod med jeres kollegaer og høste deres anerkendelse for en veludført planlægningsfase. Og efterfølgende mærke den forskel, arrangementet har gjort for hver enkel af deltagerne.

Kontakt

Rethink Event

+45 22 50 77 42
info@rethinkevent.dk

CVR-NR: 35124616

Vaerksted

Karupvej 6
8000 Aarhus C