“En af de vigtigste ting for mig er, at tingene skal være omsættelige. Det skal være noget, som skal fungere i praksis, for det skaber motivation og lyst til at gøre mere. For mig handler det om at få skabt en bevægelse, baseret på ting man selv deltager i. Jeg kigger på det nære og vil være med til at ændre vores adfærd og syn på bæredygtighedens muligheder.”

Sofie Randel

CEO & Founder

Bidrag til et bedre i morgen
med konkrete og målbare bæredygtige løsninger

Sofie Randel var et hippiebarn, der er vokset op i Thy i et selvforsynende kollektiv. Hendes opgave var at malke koen Tyra, mens lillebror skummede fløden af, så de kunne få mælk på havregrynene om morgen.

For Rethink Events CEO & Founder var det ikke bare det at være selvforsyndende. Det handlede også om, at alle havde en rolle og bidrog til, at tingene fungerede. Og det er også den tilgang, Sofie Randel har taget med sig, når hun rådgiver virksomheder til at implementere konkrete bæredygtige løsninger – det er nemlig et fælles projekt, som alle skal bidrage til, så det vokser og videreudvikler sig med endnu større impact.

Vedrørende for den enkelte

Sofie Randel har mere end 20 års erfaring i at skabe gode oplevelser og stiftede landets første bæredygtige eventbureau, Rethink Event, i 2013. Siden har virksomheden udviklet sig til rådgivning af både store og små virksomheder og festivaler samt implementering af målbare konkrete bæredygtige løsninger.

Hos Rethink Event er der kunder som NorthSide, BankInvest, KIA, energiselskaber og Københavns Lufthavn. Men de rådgiver også virksomheder, der skal have lavet firmaarrangementer, hvor der skal sættes fokus på bæredygtighed og genanvendelighed.

”Med sætningen ’bidrag til et bedre i morgen’, er det et forsøg på at sige, at når vi nøjes med at tænke på i morgen, så bliver det mere konkret og vedrørende for den enkelte, ” siger Sofie Randel.

Håndgribelige grønne løsninger

Sofie Randel kommer fra den corporate verden med en baggrund som Eventmanager, projektmanager og afdelingsleder, og kender derfor til tankegangen hos mange virksomheder, og hvilke argumenter hun er oppe i mod. Hun ved, at der er større ting på spil.

”For mig er det enormt vigtigt, når jeg skal samarbejde med en virksomhed, at vi skaber implementerbare løsninger. En tæt og gensidig dialog er samtidig en forudsætning for, at vores forventninger til hinanden bliver opfyldt. Det er netop her, at den gode oplevelse opstår,” understreger hun.

Hos Rethink Event bliver bæredygtighed taget ned på et praktisk og konkret plan. Fremtidens kunder vil have bæredygtige oplevelser – det opfatter de nemlig som omsorg. Og fremtidens medarbejdere vil være stolte af deres arbejdsplads. Det opstår automatisk, når arbejdspladser tager deres sociale og klimamæssige ansvar til at bidrage til et bedre i morgen.

Rethink Event adskiller sig fra andre bureauer ved at være rådgivende og komme med målbare og omsættelige løsninger. For når vi kan mærke, at vi gør en forskel i hverdagen og begynder at forstå, at selv simple ting kan hjælpe på den lange bane, så giver det den bedst mulige effekt.

Når alt kommer til alt, handler det om at give mennesket mulighed for at bidrage til fællesskabet – det skaber et bedre i morgen og bæredygtige forretningsmodeller. Vi skal være ambitiøse og målrettede – startende med din egen adfærd.

Sofie gav danske musikere klima-opsang til stort prisshow: 'Kan I ikke finde på noget bedre?'

Sofie Randel modtog på vegne af Resource Warriors – hendes frivillige på ressourceholdet på NorthSide Festival – prisen for årets frivillige ved DMA 2019

Med Rethink Event som samarbejdspartner

Vi arbejder ud fra dogmet – vi skaber overskud. Det betyder i praksis, at vi lige fra første kontakt og frem til evaluering arbejder sammen med jer og alle involverede parter for at træffe de mest optimale beslutninger for at arrangementet bliver en succes på alle parametre. Vores fokus står knivskarpt på, at deltagerne får mest muligt udbytte af den tid, som de investerer i arrangementet. For at sikre dette er vores leverandører og samarbejdspartnere vigtige medspillere og vi vælger dem med omhu. Deres kvalitet og professionalisme skal bidrage til den fuldendte oplevelse. I skal have fuldt udbytte af vores mange årige erfaringer og store netværk.

Vi fungerer som jeres rådgiver og projektleder gennem hele forløbet, så der til hver en tid er fuldt overblik over de store linjer. Det giver overskud til at have øje for de små detaljer – det er dem, som gør forskellen. Vores indgående kendskab til branchen, herunder diverse tilladelser og godkendelser vil naturligvis ligge til grund for anbefalinger og beslutninger.

Vores fornemste opgave er at navigere jer godt igennem hele processen, så I på selve dagen kan deltage på lige fod med jeres kollegaer og høste deres anerkendelse for en veludført planlægningsfase. Og efterfølgende mærke den forskel arrangementet har gjort for hver enkel af deltagerne.

Vores team

Sofie Randel

Sofie Randel

Indehaver

sofie@rethinkevent.dk
22 50 77 42

Nadia Bjørnson-Langen

Kommunikations- og bæredygtighedskonsulent

nadia@rethinkevent.dk
30 23 13 53

Maria Feber Krogfeldt

Maria Felber Krogfelt

PA og Projektmedarbejder

maria@rethinkevent.dk
28 30 11 07

Kasper Skotte Krogh

Webmaster

kasper@rethinkevent.dk

Kontakt

Rethink Event

+45 22 50 77 42
info@rethinkevent.dk

CVR-NR: 35124616

Vaerksted

Karupvej 6
8000 Aarhus C